Dijous, 18 d'Octubre de 2018

El PP presentarà una proposta de resolució al ple en defensa de la policia de l'Estat

La formació conservadora presentarà a més una moció 'en benefici del sector turístic'

26 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Domènech, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El PP reusenc té previst presentar una proposta de resolució a la propera sessió plenària per tal que el consistori mostri el seu suport als agents de la policia estatal destinats al territori i en relació als fets de l'1-O. Així ho ha fet saber el grup conservador aquest dijous, ja que aquest considera que els cossos de seguretat de l'Estat han patit "nombrosos atacs" en compliment de les seves ordres. Per al portaveu, Sebastià Domènech, es tracta de funcionaris que són "la garantia del compliment de l'estat de dret". A banda, el PP presentarà una moció "en benefici del sector turístic" i preguntarà al batlle, Carles Pellicer, sobre el baixador de Bellissens, el pàrquing exterior de l'hospital i farà seva la demanda dels veïns del Carrilet "per tal que millori la neteja viària de la zona".

Pel que fa a la moció, Domènech ha apuntat que "el procés independentista afecta el sector turístic", i que ha provocat cancel·lacions de reserves perquè "genera desconfiança als turistes". En tot cas, la proposta que els populars defensaran al ple mirarà de tirar endavant una proposta per tal que "els governs d'Espanya i de la Generalitat no gravin amb més impostos, ni pujada d'aquests, al sector turístic".

A més, els populars volen que se'ls indiqui "la data exacta" en què el projecte definitiu del baixador de Bellisens serà lliurat al Ministeri de Foment, ja que "només s'ha presentat l'estudi". Sobre l'aparcament exterior de l'hospital, Domènech instarà el batlle a donar a conèixer "quines són les negociacions establertes amb la concessionària del pàrquing interior de l'hospital i les seves conclusions", ja que, al seu parer, "instal·lar aquest pàrquing sense garanties i acords pot generar conflicte legals a la corporació municipal". Finalment, el PP farà la seva la demanda dels veïns del barri del Carrilet de la ciutat per tal que millori el servei de neteja viària a la zona i que hi hagi un major control per prevenir "actes incívics".

COMENTARIS (0)