Una trentena de membres de les entitats socials que formen part de la xarxa de distribució d'aliments de Reus han participat, aquesta setmana, en les dependències de la regidoria de Benestar Social, en una sessió informativa sobre els requisits de seguretat alimentària en la donació i reaprofitament dels aliments, organitzada per l'Agència de salut pública de Catalunya (ASPCAT).
Fonts municipals han assenyalat que "Reus, amb el Programa de gestió alimentària, contribueix a la lluita contra el malbaratament alimentari mitjançant la donació d'aliments". Des de l'ASPCAT, Raquel Arpa i Pilar Garcia han explicat el paper d'aquest ens de la Generalitat de Catalunya com a referent de la seguretat alimentària en el reaprofitament alimentari, dins el marc de la lluita contra el malbaratament.
També han destacat la necessitat de la formació del personal voluntari en la donació i han presentat la guia 'Requisits de seguretat alimentària en la donació d'aliments'.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics