Dijous, 21 de Juny de 2018

El PSC acusa el govern de Reus de 'desídia' i 'manca de sensibilitat'

El partit assegura que l'alcalde 'no afronta' els problemes que pateix la ciutat

14 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Els quatre regidors del PSC a l'Ajuntament de Reus

    Enrique Canovaca

Els carrers més bruts que mai; coloms morts de gana per la mala gestió d'una gàbia trampa al barri del Carme; locals i naus abandonades i en mal estat, que ha provocat diversos incendis, atropellament d'un menor i excés de velocitat a l'avinguda de Salou, comerços tancats, inseguretat, associacions de veïns en peu de guerra per la reducció de les subvencions. És la diagnosi que fa el PSC de la gestió de la ciutat, unes situacions, diu el partit, que són fruit de "la desídia i la manca de sensibilitat del govern, que està arribant a nivells molt preocupants i inadmissibles".

El portaveu del PSC, Andreu Martín, ha subratllat que la ciutat "està patint les conseqüències de la inoperància d'aquest govern i el senyor Pellicer no es pot quedar de braços plegats mirant, impassible, com la ciutat es va apagant". El portaveu ressalta que Reus només surt als mitjans de comunicació per notícies negatives i ha recordat altres "problemes greus recents" com el canvi de model a l'hospital de Móra d'Ebre, que significa el desmembrament de Sagessa.

"No ens cansarem de repetir que a l'alcalde li fa mandra governar, o bé el càrrec li ve gran i no sap com afrontar els grans reptes de ciutat", ha continuat Martín, que creu que la capital del Baix Camp necessita "un cop de timó que la torni a fer brillar, que doni oportunitats a tothom i ofereixi una bona qualitat de vida".

En aquest sentit, Martín ha fet referència a temes com l'aeroport i l'estació intermodal, criticant que "ara que s'ha anunciat el projecte de Hard Rock Enterteinment World, de sobte, l'alcalde recordi que cal impulsar aquestes dues infraestructures, quan el PSC porta anys reclamant accions per possibilitar el creixement de l'aeroport i per aconseguir la construcció de l'estació com a element clau per a la dinamització del territori".

COMENTARIS (2)

Comentaris

Ganxet  15 de Juliol de 2017

Perdoni

No diuen la veritat? No es por criticar al Sr. Peillcer?

Joan Anton Carricondo Oyonate  14 de Juliol de 2017

Potser cal treballar en positiu!

Tant difícil és aportar idees en lloc de fer crítiques? Amb l'ex alcalde Borrell no tindria-ho pebrots d'actuar d'aquesta forma barroera, o sí? Pregunteu als antics regidors!

Reportatges