Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu s'endú una victòria contundent de la pista del Noia

El Reus Deportiu s'imposa amb claredat a la pista del Noia Freixenet (0-4) i manté la tercera posició de l'OK Lliga

21 de Gener de 2018, per Infocamp
  • Celebració d'un dels quatre gols del Reus a la pista de l'Ateneu

La primera part ha estat caracteritzada pel domini del Noia Freixenet, però s'ha vist obligat a fer llençaments exteriors ja que s'ha trobat davant un Reus molt ben posat en defensa. Quan han aconseguit trencar la defensa roig-i-negra, Marc Casas i Nil Roca han tingut ocasions per marcar però el porter Càndid Ballart ho ha evitat.

Al minut 20', l'àrbitre assenyala la targeta blava sobre Martí Casas per una obstrucció de Raul Marín en la sortida de pilota. Marín ha estat l'executor de la corresponent falta directa i ha avançat el Reus al marcador (0-1). El gol ha fet que el Reus Deportiu es despertés una mica més en atac, però sense perdre de vista els contracops de l'equip de local. Els de Sant Sadurní haurien pogut igualar el partit abans d'anar al descans gràcies a la desena falta acumulada pels reusencs, però Martí Casas no ha pogut superar Ballart.

El segon temps ha començat amb menys control defenssiu per part de les dues defenses. Això ha provocat que es veiessin més ocasions, sobretot per part del Noia, com el pal, al minut 31, de Sergi Aragonès. I quan pitjor ho estava passant el Reus, al minut 33, l'equip visitant ha culminat en gol una acció d'Albert Casanovas, que ha fet una assistència cap a Romà Bancells, que ha empenyut la pilota al fons de la xarxa (0-2).

Després, el Reus Deportiu ha procurat tenir posessions més llargues per provocar nervis a l'equip local. Al minut 39, el Noia fa la seva desena falta, i Marín materialitza la directa de forma magistral (0-3) que sentenciava pràcticament el partit. Al minut 41, el Reus comet la quinzena falta, però avui no era el dia de Casas, que tampoc ha pogut aprofitar la directa per escurçar distàncies. En una acció rapidíssima, al minut 44, Àlex Rodríguez encara porteria i supera Chus Fernández fent pujar el quart gol a l'electrònic (0-4). El Reus Deportiu serguirà a la tercera posició de l'IOK Lliga amb 39 punts.