Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El Vermut de Reus, distingit per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona com a millor producte de la terra

20 de Maig de 2016, per Redacció
  • Montserrat Caelles amb els representants de Vermuts Miro i Vermut Cori

    Cedida

El Vermut de Reus ha estat distingit amb el Premi al Millor Producte de la Terra durant l'acte de lliurament dels tercers Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, realitzat aquest dijous a Tarragona. El guardó ha estat recollit per la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyada per dos dels elaboradors d'aquest producte reusenc.

Els altres dos productes que havien estat seleccionats com a candidats en aquesta categoria eren la Tòfona de la Conca i les Clementines de les Terres de l'Ebre. Els premis inclouen també les categories de Millor Iniciativa Gastronòmica, Millor Producte del Mar, Millor Celler, Millor Restaurant Visitat pels membres de l'entitat i el reconeixement a la Trajectòria Professional. Aquesta tercera edició ha fet també un reconeixement al Banc d'Aliments per la seva tasca i una menció al gelater Antonio Sirvent.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics