Diumenge, 24 de Febrer de 2019

Els advocats de l'1 d'octubre denuncien Jiménez Losantos per 'suggerir bombardejar Barcelona'

El col·lectiu ja va entrar un escrit a la fiscalia alemanya pel discurs del comunicador en què proposava 'fer explotar cerveseries a Munic'

12 de Juny de 2018, per Redacció
  • Detall de la còpia de la denúncia presentada

    Cedida

Nova acció dels advocats voluntaris de l'1 d'octubre de Reus contra "l'ínclit" periodista Federico Jiménez Losantos. A través de les xarxes, el col·lectiu ha fet saber aquest dimarts que ha denunciat per segon el comunicador per les declaracions al seu espai radiofònic matinal en què va "suggerir bombardejar Barcelona" un cop la justícia germànica va desestimar la petició d'extradició per delicte de rebel·lió de Carles Puigdemont. 

El grup ha fet aquest dimarts una piulada en què s'exposa que s'ha registrat una denúncia a la fiscalia per les declaracions sobre els bombardejos i "altres propostes igualment constructives". El passat 29 de maig, els advocats van denunciar el locutor a la fiscalia alemanya per un discurs en què va proposar "agafar turistes alemanys a les Balears com ostatges" i "fer explotar cerveseries a Munic" per la decisió judicial en relació al president cessat. 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Anton Joan Carricondo  12 de Juny de 2018

Potser hi haurà justícia!

Per molt menys et poden aplicar l'article 29 o el 155 en aquest estat on la justícia és aproximadament el mateix per a tothom! Esperem que els alemanys acabin amb aquests disbarats que tenen l'avantatge dels micros i certs suports!

Reportatges