Dijous, 13 de Desembre de 2018

Els avis continuen al Mercadal 'en defensa dels drets humans'

Es reuneixen en petits grups al voltant de la plaça amb llaços i bufandes de color groc

05 de Desembre de 2017, per Marc Busquets
  • Els avis, al Mercadal, aquest dimarts al migdia

    Marc Busquets

Des d'aquesta passada mitjanit, els avis i àvies tenen prohibit concentrar-se al Mercadal a partir de la decisió de la Junta Electoral. No obstant això, el col·lectiu té previst seguir a la plaça, tot i que amb una estratègia diferent i que passa per dividir-se en petits grups (de menys de 20 persones) en diversos punts de l'espai "en defensa dels drets humans", segons s'ha exposat aquest dimarts al migdia. Hi haurà pancarta, sí, però diferent de l'actual. 

I aquest dimecres, vermut

D'aquesta manera, els grups es passejaran per la plaça o romandran en un punt, per dialogar i debatre. Es tracta d'una decisió que ja s'ha comunicat als Mossos d'Esquadra, s'ha subratllat des del grup. Els avis tenen previst "fer pedagogia sobre els drets humans" i intercanviaran opinions i manifestos sobre aquesta qüestió. La pancarta que fins ara ha lluït el grup (en què es demana la llibertat del presos polítics) se substituirà per una altra en què hi dirà 'defensem els drets humans', ja que es tracta "d'una proposta més global" que l'escollida per avis d'altres poblacions, proclius a seguir mantenint la llibertat en les seves màximes. 

La proposta del grup reusenc, en tot cas, s'està sotmetent a debat entre els integrants del col·lectiu amb la finalitat de presentar la nova pancarta més endavant. Aquest proper dimecres, dia festiu, han previst un vermut al Mercadal, a partir de les 12 del migdia. 

Recupereu un instant de la trobada dels avis d'aquest dimarts: 

COMENTARIS (4)

Comentaris

Ganxet  08 de Desembre de 2017

A veure

després dels vostres conentaris amb donc conte que no puc discutí amb persones que al menys tenen un cocien mental tan elevat, suposo que esteu al menys pròxims a 1, una pregunta, intel·ligents, cuan un delinqueix es ............, va que podeu intel·ligents i no espereu cap mes resposta ni tu Quim, ni tu que ets tan intel·ligent que tens de copiar el nom, dons es veu que no pots tu sol posant un.

Ganxet-pelacanyes  07 de Desembre de 2017

Avis, per a navegants

Aquest noi o noia, per l'anonimat sempre ho troba tot cagat i pixat. Aporta alguna idea i serà millor per tu i per tothom. as estudiat lleis o qualsevol cosa? Aprèn a redactar.

Quim   06 de Desembre de 2017

Dignitat

Ets jutge, pas, per dir que són delinqüents? Es manifesten pel que creuen que és just, de la mateixa manera que ho deus fer tu. O simplement et dediques a comentar els articles d'aquest diari fent faltes d'ortografia?

Ganxet  06 de Desembre de 2017

Avis

No es confonguin, estan defensan a delinqüents, que es saltan totes las lleis tan las estatals com las d aquí. Per cert els que de moment estan empresonats ni ja un que vol anar a declarar davant del jutge per explicar-ho tot, amb tota mena de detalls, a veure si tindrem sorpreses.

Reportatges