Dimarts, 22 de Gener de 2019

Els avis del Mercadal també es concentren en cap de setmana

El col·lectiu, que fins ara es reunia els dies feiners, també es mobilitzarà en dissabte per reclamar l'alliberament dels presos polítics

13 de Gener de 2018, per Redacció
  • Un instant de la concentració d'aquest dissabte

    Cedida

Els avis del Mercadal mantenen la seva lluita i han extès les seves trobades per la plaça (fins ara els dies feiners, al migdia) als dissabtes. Si temps enrere ja es van aplegar en cap de setmana per reivindicar l'alliberament dels presos polítics, en aquesta ocasió han dut a terme una acció similar, altre cop amb el suport de les plataformes i entitats de la ciutat a favor de la república.

Un moviment que s'estendrà pel país

A banda, aquesta setmana s'ha donat a conèixer que la gent gran d'altres localitats del país podria seguir l'exemple del col·lectiu reusenc i constituir-se en grups per exigir la llibertat de Junqueras, Forn i els 'Jordis' sota el lema 'Tenyim de groc el Mercadal'. 

La concentració d'aquest dissabte, marcada pel groc de llaços, bufandes, mocadors i jerseis, ha reunit uns tres centenars de persones a les portes de l'edifici consistorial. Minuts després de les 12 del migdia, han fet diverses voltes per la plaça, al voltant del muntatge per celebrar la cloenda de la capitalitat cultural. El proper dilluns, per tant, els Avis i àvies per la Llibertat es reuniran de nou al Mercadal, incansables, a l'espera que la seva reinvidicació esdevingui una realitat. 

COMENTARIS (4)

Comentaris

Jaume  15 de Gener de 2018

A Espanya no en tindrem de pensions

Les pensions les han dilapidat els governs espanyols, governants espanyols que sí que són uns delinqüents.

Ganxet  14 de Gener de 2018

Reclamen

espero que las pensions no perdin poder adquisitiu. Per la sanitat per tothom, per diners per investigació, per l educació de debò ¿O es manifesten per polítics presos per saltar-se-la llei i que per tant son delinqüents?

jmrb  14 de Gener de 2018

esmena

"Es podien quedar a dormir a la plaça"

Jose  13 de Gener de 2018

Durmi

És podian quedar a durmit a la plaça

Reportatges