Dissabte, 16 de Desembre de 2017

Els avis no es mouen del Mercadal

El col·lectiu Avis i àvies per la llibertat té la intenció de seguir concentrant-se cada migdia davant l'Ajuntament fins que comenci la campanya electoral

30 de Novembre de 2017, per Marc Busquets
  • Els avis han tornat al Mercadal, aquest dijous, tot i la decisió de la Junta Electoral

    Marc Busquets

Hores després que la Junta Electoral hagi decidit que el col·lectiu Avis i àvies per la llibertat no pot seguir-se concentrant a les portes de l'Ajuntament de Reus, la gent gran ha tornat al Mercadal aquest dijous puntualment a les 12 del migdia. De fet, la prohibició s'ha de fer efectiva un cop comenci la cursa electoral del 21-D.

Ni pancartes ni cartells

Des del grup s'ha exposat a Reusdigital.cat que la voluntat dels avis es seguir amb la seva iniciativa, per tant, fins al dimarts vinent, 5 de desembre.

"No ens podem prohibir que sortim a passejar per la plaça, i potser això és el que farem", s'ha subratllat des d'Avis i àvies per la llibertat. El grup té clar, això sí, que si més enllà de dimecres se segueix al Mercadal no es lluiran pancartes ni cartells en què es recordin els presos polítics.

Les bufandes i els llaços grocs, però, potser hi seguiran sent. "I si m'agrada vestir-me de groc, què?", ha preguntat una àvia aquest dijous. El color groc és tendència en moda, pel que sembla. 

COMENTARIS (6)

Comentaris

Quim   02 de Desembre de 2017

Xoriço, i no xoriso

Es pot ser voluntari de l'anc i de càritas, del banc dels aliments o del club de petanca local. Els teus arguments són còmicament tristos. Per cert, altres també se salten lleis amb el (provat) finançament en negre del seu partit. Perquè no protestes per això enlloc d'estar criticant els avis?

Ganxet  01 de Desembre de 2017

I

Que bé, que monos, cobren per això de l ANC o de OMINUM CULTURAL?, perquè no fan de voluntaris al Banc d Aliments, que faran quelcom de profit?, en lloc de donat suport als delinqüents/xorisos que es saltan totes las lleis?, perquè els que delinqueix en es diuen ........, va que vostè pot..

Botarellenc  30 de Novembre de 2017

Ganxet, ganxet...

Ai, ganxet, si n'ets de pesadet. Els avis no són demòcrates, ara? T'has llegit la notícia? Hi diu que fins dimarts poden ser allà segons la decisió de la junta electoral. Vestir
bufandes grogues tampoc és democràtic? Defensa les teves idees amb criteri, home.

J.A.C.O.  30 de Novembre de 2017

Suposo que no es compararà amb Blanquerna?

Fantàstic! Puc vestir-me a l'estil Ariel amb un vestit tipus Elvis de color groc? Seria parlar de democràcia? Seria molt bonic!

PELACANYES  30 de Novembre de 2017

I les banderes què?

Si cal eliminar el groc fem-ho en tot. Seria un fart de riure veure com en lloc d'aquest color podria substituir-se pel negre: 2 + 1. Sembla que si es pot passejar amb elements d'aquest color de l'arc de sant Martí.

Ganxet  30 de Novembre de 2017

Que be

Fantastic, els demòcrates fen cas a la llei. Que bonic.

Reportatges