Dilluns, 10 de Desembre de 2018

Els comerços reusencs podran obrir el diumenge del Trapezi

La resta de festius seran al juliol, agost i desembre

09 de Març de 2016, per Redacció
  • Reunió de la Taula de Comerç de Reus

    Cedida

L'alcalde, Carles Pellicer, ha presidit aquest dimecres la reunió de la Taula de Comerç de Reus, a la qual han assistit també la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i diversos representants del sector comercial de la ciutat. Durant la reunió s'han estudiat els dies festius que podran obrir els comerços locals, entre els quals s'ha acordat fixar els diumenges, 15 de maig, amb motiu de la Fira de Circ Trapezi, i el 4 de desembre.

La resta de festius en què els comerços poden obrir portes aquest any són, a més del 3 i el 10 de gener, el 3 de juliol, el 15 d'agost, i els dies 6, 8, 11 i 18 de desembre, aquests darrers ja inclosos en la campanya comercial de Nadal. D'altra banda, durant la reunió s'ha presentat el nou president de la Unió de Botiguers de Reus, Alfred Pitarch.

L'alcalde, Carles Pellicer, ha valorat positivament el resultat de la reunió i ha destacat la utilitat de la Taula de Comerç com a instrument molt útil per continuar treballant conjuntament a través del diàleg i la col·laboració amb un dels sectors estratègics de la ciutat.

COMENTARIS (0)