Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Els escolars de Reus saluden el Nadal des del Mercadal

23 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Els alumnes de les escoles de Reus canten la Gran Nadal al Mercadal

    Cedida

Més de 1.400 escolars de 29 centres educatius de Reus, acompanyats per un centenar de mestres, han cantat aquest dijous al matí la cançó 'L'àngel i els pastors' amb motiu de la sisena Gran Nadala de Canal Reus TV, que un any més s'ha realitzat a la plaça del Mercadal com a acte previ a l'inici de les festes nadalenques. Com cada edició, el músic i mestre de música Jordi Salvadó s'ha encarregat de la direcció musical d'un esdeveniment que té la col·laboració de la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament i el patrocini de l'empresa reusenca Borges.

En aquesta sisena edició hi han participat un total de 29 centres d’ensenyament de Reus: Escola Cèlia Artiga, Escola Pompeu Fabra, Escola Rubió i Ors, Institut Escola Pi del Burgar, Col·legi La Salle, Escola Puigcerver, Col·legi Ma. Rosa Molas, Col·legi Sant Josep, Escola ARCE, Escola Els Ganxets, Col·legi Sant Pau, Col·legi Aura, Collège Français, Escola Montsant, Escola Joan Rebull, Escola Rosa Sensat, Escola Prat de la Riba, Escola Isabel Besora, Escola Misericòrdia, Escola Marià Fortuny, Col·legi Pare Manyanet, Escola Eduard Toda, Col·legi La Presentació, Escola La Vitxeta, Escola Mowgli, Escola General Prim, Escola Maria Cortina, Escola Ciutat de Reus, Escola Teresa Miquel i l’Escola Sant Bernat Calvó.

La Gran Nadala s'estrenarà el dia 11 de desembre a través de Canal Reus TV i durant totes les festes de Nadal es podrà veure.

COMENTARIS (0)