Dimarts, 11 de Desembre de 2018

Els pins talats de la plaça de Catalunya ja tenen substitut

Els arbres que hi havia han hagut de ser retirats 'per seguretat', tot i l'oposició veïnal

14 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Els nous arbres substitueixen els dos pins talats

    Marc Busquets

Els pins talats de la plaça de Catalunya de Reus ja tenen relleu. Tot i que el projecte de reforma de l'espai pretenia respectar-los, es va decidir que s'havien de talar "per motius de seguretat", segons es va apuntar des del consistori, fet que va provocar el rebuig de la comunitat veïnal de la zona.

Dies enrere, finalment, els antics arbres es van retirar perquè un informe va assenyalar que les arrels eren superficials i que amb els treballs que s'hi feien a la vora, la seva estabilitat no estava garantida.

El regidor del ram, Marc Arza, va exposar llavors que els pins (d'entre 40 i 50 anys de vida) serien substituïts per un parell de magnòlies, força habituals en altres indrets de la ciutat.

Els nous arbres ja ocupen el buit dels anteriors, mentre les obres de la plaça encaren la seva recta final. 

 

COMENTARIS (3)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  15 de Desembre de 2017

Hi substituir els arbres morts?

En molts carrers no han replantat els arbres. Prefereixen el negre i el gris? Què vol dir medi ambient i natura a certs indrets de Reus. No tenim dret a veure el color verd?

Enric  14 de Desembre de 2017

Que gran proyecto

El que ha proyectado la reforma de la plaza se ha lucido, hay que darle una gran medalla, se la merece, que desastre, que reforma, que dineral, vamos que seguramente seria mejor que el montante de euros que ha costado esta reforma se empleara en dar mas asistencia social

Pep  14 de Desembre de 2017

una farsa

Para esto han cortado unos pinos centenarios, para poner unas ridículas magnolias, que falta de respeto han tenido con los Reusenses, se han `pasado lo pactado por el forro de los pantalones y encima meten unos ridículos arboles para tapar las bocas, otra vez se han lucido y ya no se cuantos lucimientos, este consistorio es de papel estrasa que ridículo.

Reportatges