Dimarts, 11 de Desembre de 2018

Els Reis Mags arriben a Reus!

05 de Gener de 2018, per Text: Redacció/ Fotografies: Adrià Martínez
  • Pellicer i Caelles (al fons) amb ses Majestats

    Cedida

  •  

  •  

  • Adrià Martínez

  • Adrià Martínez

Quan faltaven pocs minuts per les 5 de la tarda Melcior, Gaspar i Baltasar han satisfet l'espera d'un gran nombre de nens i nenes que s'han trobat a la plaça d'Anton Borrell. Ses Majestats han arribat en avioneta i han aterrat a l'Aeroport per desplaçar-se després a la ciutat. 

La màgia i la il·lusió ha estat present al parc de sant Jordi. L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, han donat la benvinguda als reis mags i, seguidament, han saludat a tots els infants i els han recordat que tots rebrien un regal.  

Tot i que l'espera ha estat llarga, petits i grans no han dubtat en parar les mans i disposar gorres i bosses per aconseguir els primers caramels de la tarda. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reis Reus 2017 reusdigital
reis Reus 2017 reusdigital
reis Reus 2017 reusdigital
reis Reus 2017 reusdigital
COMENTARIS (1)

Comentaris

J.A.C.O.  05 de Gener de 2018

Oblidem els 'reis'

Parlem d'una tradició amb personatges provinents de suposats orígens de l'orient. Parlem de les il·lusions que viuen els infants. Parlem dels moments de joia i de pensaments positius. Parlem de la felicitat temporal. Parlem de tot allò que, durant unes hores, ens fa viure en un altre món. Parlem de la màgia, artificial, que ens permet sobreviure amb l'encís dels infants i l'esperit de pares, mares i familiars.

Reportatges