Divendres, 14 de Desembre de 2018

Els treballadors de l'Hospital signaran el nou conveni el 4 de desembre

El preacord es va signar el passat mes de juliol i vinculava el pagament de les DPO's d'enguany i l'any vinent a l'equilibri pressupostari del centre

30 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La signatura del conveni podria tenir lloc el proper dilluns

    Reusdigital.cat

Després de llargues negociacions i una sèrie de mobilitzacions dels treballadors, el passat mes de juliol es va signar el preacord per al nou conveni del personal de l'Hospital Sant Joan de Reus per part de la direcció del centre i del comitè d'empresa. Quan es va produir el pacte, l'antic conveni havia vençut sis mesos abans, mentre que el nou s'allargarà fins al 2019.

Les DPO's, lligades a l'equilibri pressupostari

La signatura podria produir-se el proper dilluns, dia 4 de desembre, segons avança el 'Diari Més' aquest dijous, i tindria lloc en el marc d'un consell d'administració que ha de celebrar-se de cara als propers dies. 

El nou conveni preveu la actualització dels salaris segons el límit establert per la Llei de pressupsotos generals de l'Estat per als treballadors del sector públic i l'accés al nivell D de carrera professional per a tots aquells perfils que reuneixin els requisits pertinents, aspecte que fins a l'actualitat no s'havia contemplat. El pagament de les DPO's de l'exercici actual i del proper anirà lligat als resultats econòmics del centre hospitalari reusenc.

En conseqüència, aquest només es podrà fer sempre i quan el Sant Joan estigui equilibrat pressupostàriament. Cal recordar, això sí, que aquesta mesura ja s'havia pactat en el preacord del passat mes de juliol. 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges