Dimarts, 19 de Març de 2019

Els veïns dels Horts de Miró, molestos amb l'Ajuntament per l'acte del ramadà a la plaça de l'abat Oliba

Tots els musulmans estan convocats per trencar el dejuni del ramadà

14 de Juny de 2017, per Redacció
  • Els musulmans estan cridats a trencar el ramadà, aquest dijous, a les 9 del vespre, a la plaça d'Abat Oliba

    El Punt Avui

L'Associació dels Horts de Miró, de Reus, ha expressat el seu malestar amb l'Ajuntament de Reus per no haver-li informat sobre la celebració de l'acte de trencament del dejuni del ramadà, que es durà a terme, per primer cop, en un espai públic, concretament, a la plaça de l'abat Oliba del barri. En un comunicat, els representants de l'entitat veïnal lamenten que s'hagin assabentat de l'esdeveniment a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, i afirmen que van tenir una reunió amb les regidories de Benestar Social i Participació, Ciutadania i Transparència per deixar palès aquest posicionament.

"Per la convivència dels veïns que integrem el barri, seria convenient, i més en aquest cas particular, que pot portar a confusions, com a mínim citar-nos i escoltar el nostre punt de vista per tal que l'acte es faci de la manera més cívica i participativa", assegura l'entitat en el comunicat. A més, l'associació afirma que "ens diuen que l'associació cultural dels musulmans de Reus i comarca vol obrir-se i ensenyar la seva cultura, i és per això, que no entenem la manera de procedir sense comptar amb nosaltres".

L'acte d'aquest dijous, 15 de juny, s'iniciarà a les 9 del vespre i s'acabarà dues hores més tard. Tots els musulmans que vulguin estan cridats a trencar el dejuni del ramadà. Durant aquest temps està previst uns parlaments institucionals, la crida a l'oració i el trencament del dejuni pròpiament dit, a tres quarts de 10 del vespre.

COMENTARIS (2)

Comentaris

J.A.C.O.  14 de Juny de 2017

Podem parlar del carnaval!

Un entrepà de botifarra amb cansalada i pernil dolç no es podria fer sense aixecar crítiques. Cadascú amb el seu i a casa. Ofen allò que no és apte segons la ideologia i en altres països no és permès allò que ve de fora. Anem bé per anar a Roma!

Nik  14 de Juny de 2017

Sense paraules

.......sense paraules.

Reportatges