Divendres, 21 de Juliol de 2017

Embruten plafons de l'exposició 'Reus 1937' situats a la plaça de Prim

14 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge de les pintades

    Carles Muñoz

  •  

Uns plafons situats a la plaça de Prim, i que formen part de l'exposició 'Reus 1937. Mirant el cel, foradant la terra' han aparegut bruts aquest matí amb pintades d'esprai.

A través de les xarxes socials, els responsables de Mandrília Associació, l'entitat organitzadora, han mostrat la seva decepció i indignació per aquest fet, així com la sospita que l'acció no respongui a una bretolada, sinó a actituds feixistes pels comentaris rebuts recentment relacionats amb els actes que organitzen de la Guerra Civil.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Química besora  14 de Juliol de 2017

Son felicites, no bretona.

Acuestes pintadas semblante només bretolades, però amb els antecedentes recientes que tenía a la ciutat (pinta des de bandeares españoles Alsacia carteles de l'AMI a l'entrad a de Reus, pintadas als murales en favor del siglo refúgiate, etc.) contactemos que hi ha quelcom més que brètols. Som davant de la pervivència d'un fenòmen més asquerós que les rates sarnoses i més perillós que les seres i els escorpiones, que s'anomena feixisme. La recreación histórica montada pel col'lectiu Mandril'lia sembla innocent i molt en la línea de les reconstrucciones històriques tant del gust anglosaxó; però ha demostrat la virtud de fer aflorar i posar en evidència que existeix encara el feixisme. A més, apuesta feixisme es defineix anti immigració i fa gala d'islamofòbia: quan foren els, la falange i los requetes, que entraren a Reus el gener de 1939 precedías per les tropes mores i mercenaries