Dijous, 18 d'Octubre de 2018

Enfrontament entre unionistes i independentistes en una concentració per la unitat d’Espanya a Reus

Una barrera dels Mossos d’Esquadra ha impedit que la picabaralla anés a més

12 de Novembre de 2017, per Text: ACN/ Fotos: J.G
  • Imatge dels manifestants, darrere dels Mossos d'Esquadra

    J.G

 Enfrontament i escridassada entre unionistes i independentistes en una concentració que s’ha celebrat aquest dissabte al vespre per la unitat d’Espanya a Reus. Una barrera d’agents dels Mossos d’Esquadra ha impedit que la picabaralla anés a més. La protesta, convocada per xarxes socials, ha rebut la resposta d’unes 150 persones, que han acudit a la plaça del Mercadal amb desenes de banderes espanyoles i on s’han sentit lemes com ‘Puigdemont, a presó’, ‘Aneu a Brussel·les’ o ‘TV3, manipuladora’. Fins a aquest punt també s’han desplaçat una vintena d’independentistes, que s’han situat just davant dels unionistes. Els dos grups s’han intercanviat retrets durant més de mitja hora. Els unionistes han acabat la concentració amb una marxa cap a la comissaria de la policia espanyola, per mostrar-los el seu suport.

Els unionistes han criticat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a qui han titllat de "traïdor" mentre cridaven que "Reus és espanyol". Alguns dels manifestants també han insultat els periodistes que cobrien la concentració i han cridat 'premsa catalana, manipuladora', a més de retreure els fessin fotos. A l'altra banda, els independentistes han donat l'esquena als unionistes, a més de cridar 'Llibertat' o cantar 'Els Segadors'. Amb el dispositiu muntat, també hi ha participat la Guàrdia Urbana de Reus.

Entre els manifestants, han reclamat que "Catalunya és Espanya" i que "els polítics estan portant Catalunya a la ruïna". "Qui som aquí, volem una Catalunya justa i una Espanya unida", ha apuntat Josep, un dels que ha participat, que ha assenyalat que els membres del govern que estan presos "ho estan perquè s'ho han buscat". Un dels altres manifestants, en Julian, espera que amb les mobilitzacions "s'arregli una mica aquest mal rotllo que hi ha, que és un desastre".

COMENTARIS (3)

Comentaris

Ganxet  13 de Novembre de 2017

Democrat del univers

Aaaaaaaaaaaaaaah, fixet quienes coses no?

Jaume  13 de Novembre de 2017

Això és el que aconsegueixen els agressors

S'haurien de preguntar alguns perquè a cada manifestació espanyolista, com a mínim hi ha insults i amenaces (delictes, per cert) quan no directament agressions físiques per part de gentussa (molt nombrosa en els seus aquelarres.

Jose  12 de Novembre de 2017

esto es lo que están consiguiendo

Ya ve señor alcalde lo que están consiguiendo, el enfrentamiento de nuestro pueblo, ustedes son los responsables políticos de este enfrentamiento, por suerte les quedan pocos días para chulearse de todos, seguramente que esta fractura social lo pagaran cara en las urnas y mas tarde vendran las elecciones para alcalde y también verán lo que les pasa, ya no tienen crédito político