Dilluns, 13 de Novembre de 2017

Es constitueix a Reus el col·lectiu Avis i àvies per la llibertat

El grup té previst reunir-se cada migdia al Mercadal fins que els 'Jordis', Junqueras i els consellers siguin alliberats

08 de Novembre de 2017, per Redacció
  • El col·lectiu es concentrarà cada migdia a la plaça del Mercadal

    Judit Fernàndez/ El Punt Avui

S'ha constituït a Reus aquest passat dimarts, el col·lectiu Avis i àvies per la llibertat, amb la finalitat de reclamar "la immediata" llibertat dels consellers del Parlament i del vicepresident del govern i dels líders independentistes empresonats.

Cada dia laborable, a les 12 del migdia, els membres del col·lectiu es concentraran pacíficament a la plaça del Mercadal durant mitja hora mentre els empresonats no siguin alliberats.

COMENTARIS (6)

Comentaris

J.A.C.O.  08 de Novembre de 2017

La iaia fa temps que no hi és!

No puc oblidar la gent que s'amaga! Si tant habitualment llegeixes pots saber qui soc. Només cal utilitzar la neurona. Jo no nomeno ningú de la família: un respecte! No accepto el: 'maco, t'estimo i petonets'. No és el meu estil sexual! Intenta escriure de forma correcta! L'estil em recorda un altre personatge. Dona la cara, si us plau!

Pere  08 de Novembre de 2017

seguro que es para la libertad

solo es para hacer el numerito, que libertat si hoy nos la han cortado, no nos han dejado entrar en los centros de trabajo, esto es libertat, que se pongan las pilas así nunca se solucionan las cosas, solamente perjudican al país arruinándolo mas de lo que esta

Ganxet  08 de Novembre de 2017

Jo

Jacobino, tambe t estimo, per favor oblidem i et prometo que es l última vegada que contesto alguna tontería de las que dius, constanment, tú tens una opinio, io Gracies a Deu un altre diferente a la teva, per cert qui es jaco?, dons un evangelitzat pel fuigdemont, gran democrata de tota la vida, que nomes li cap el pensament imposat. Adeu maco, petonets,i que et pantini la iaia, sou tant democrates que impediu que els trenes circulin, talleu carreteres, etc. etc., aixo si hem nom del poble, jajajajajajajaja, sempre pero preguntan si es urgent al que els porte a moures, per anar a la Ciutat Condal.

J.A.C.O.  08 de Novembre de 2017

Qui és aquest ganxet?

Per molt habitual que siguis podries donar la cara. Prou de fer l'estruç i amagar-se! Les màscares no serveixen!

Ganxet  08 de Novembre de 2017

Els preparen

Els preparen, adoctrinen, per cuan intervingui las forçes del ordre posarles devant de tot, no físicas que rebesin ells, el democrates del univers, el que es van. ........ al proclamar la "republiqueta" i varen fer un "fuigdemont" deixan penjats al seus seguidors, sota l excusa de poder treballar per la republiqueta (que no ha dit si la proclamat o no) desde fora, VALENT el noi. Parlan de adoctrinamen el vídeo de Tv3, la mes independet del mon ni la BBC, se li por comparar als nens explican lis que es un pres politic digne de elogi gent manipulat jajajajajaj

Ramon Salvat G - Reus  08 de Novembre de 2017

Avies i avis

Estimades i respectades avies ,i avis, el primer mes que la vostra “republiqueta” no us pugui pagar les pensions, us passaran les ganes de “gresca”.....quanta inconsciència, Deus de l’Olimp ¡¡¡¡