Dilluns, 19 de Novembre de 2018

Es reobre totalment l'aparcament de la Llibertat després dels treballs de repintat d’aquest estiu

L'empresa municipal Reus Mobilitat ha invertit prop de 39.000 euros en la reforma

08 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Imatge de l'aparcament de la Llibertat repintat.

    Cedida

A partir d’aquest dimecres, 8 d’agost, l'aparcament de la Llibertat torna a funcionar a ple rendiment després de la millora de la pintura que s’ha fet des de principis de juliol. L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha invertit prop de 39.000 euros en la reforma, que s’ha executat en tres fases i ha permès mantenir l’aparcament obert, restingint només l’accés a les places afectades en cada moment.

Els treballs de renovació de la pintura s’han concentrat en aquelles zones més desgastades per l’alt volum de vehicles que hi circula, com les rampes d’accés o els carrils laterals. Tot i que l’equipament s’ha mantingut obert mentre s’han executat els treballs, sí que ha estat necessari restringir l’accés a diverses zones amb una afectació d’un 25% de les places. Els treballs van començar la primera setmana de juliol i s’han fet durant l’estiu per minimitzar les molèsties als usuaris.

L'aparcament de la Llibertat té 20.000 metres quadrats i capacitat per a 900 places. La primera fase es va inaugurar l’any 2000 i el 2006 es va ampliar fins a l’avinguda de Sant Jordi. És el més gran de la xarxa municipal i un dels que registra major ocupació: de gener a juny ha rebut més de 248.000 usuaris, això significa un increment del 5% respecte 2017.

COMENTARIS (0)