Divendres, 14 de Desembre de 2018

Expliquen el pla Reus Smart City en una jornada sobre ciutats intel·ligents

23 de Maig de 2017, per Redacció
  • Imatge de la trobada

    Cedida

Reus és escenari aquest dimarts, 23 de maig, de la reunió del grup de treball sobre estratègia d'smart cities per a ciutats mitjanes, amb representats de l'Ajuntament de Reus, la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona i Guipúscoa i tècnics de la ciutat belga de Roesalare.

En aquesta jornada s'han posat en comú estratègies en el desenvolupament de ciutats intel·ligents com és el cas de Reus i els projectes de les diputacions de Barcelona i Guipúscoa, com a exemples de regions connectades a través d'experiències compartides.

L'Ajuntament de Reus ha presentat la seva trajectòria en el desenvolupament del pla Reus Smart City. Aquest es va posar en marxa al 2014 per millorar el servei que es presta a la ciutadania a través de la innovació i l'ús de les noves tecnologies i inclou projectes principalment orientats a la mobilitat i l'economia. El pla estratègic també incorpora la visió regional amb la participació de Reus en el grup de treball que aglutina les iniciatives en smart cities del Camp de Tarragona, l'SmartCatSud.

En el marc de la sessió de treball, els assistents han visitat el centre de la ciutat per conèixer l'anomenat Reus Urban Lab Center, l'espai que serveix com a banc de proves de les diferents experiències en smart city.

COMENTARIS (0)

Reportatges