Fabroker.eu inaugura la seva oficina a Reus per oferir tot tipus de productes d’assegurances

L'empresa oferirà d'aquí a poc un nou producte per assegurar els cotxes

02 de Desembre de 2015, per Redacció

  • Fabroker.eu ja té enllestida la seva seu a Reus

    Cedida

Reus disposarà a partir d’aquest divendres al vespre d’una oficina de la corredoria d’assegurances Fabroker.eu, que ha decidit expandir-se per donar servei amb atenció personalitzada a la capital del Baix Camp. L’empresa ja fa anys que opera a la ciutat on hi té molts clients però ara dóna us pas més amb la posada en funcionament d’aquesta oficina que serà un espai de proximitat ja que estarà ubicada molt a prop del centre, no tancarà als migdies i obrirà els dissabtes. Per al gerent de Fabroker.eu, Jordi Ferré, aquesta “és una gran oportunitat que tenim tots plegats de tirar endavant. Nosaltres per consolidar-nos com a empresa i els nostres clients per poder disposar de nous i millors productes que ara no tenen al seu abast”.  

L’arribada de Fabroker.eu a Reus es produeix també per ajudar a Second Vrocs, la corredoria d’assegurances del grup empresarial SAMSA, ja que es considera que una marca cinquantenària com aquesta s’ha de mantenir dempeus. Una de les principals especialitats de Fabroker.eu és el sector de l’automoció ja que és partner de moltes concessions com ara Audi, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Land Rover, Nissan, Toyota, Volvo o Wolkswagen entre altres.

Jordi Ferré explica que “en breu es donarà a conèixer un producte que s’està acabant de desenvolupar i que és del tot innovador en la distribució de l’assegurança de cotxe. Es tracta del CAR SERVICE PACK: Cuidem del teu cotxe i de la teva assegurança”. Fabroker.eu es presenta a Reus amb sota el lema: Reus, París, Londres i el “seguro” que tu vols.

Les noves oficines de Fabroker.eu a Reus són al número 9 de l’Avinguda del President Macià. L’acte d’inauguració serà aquest divendres, 4 de desembre, a les 20.00 hores.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.