Dilluns, 25 de Març de 2019

Gaudí celebrarà els seus 166 anys a Facebook

El Gaudí Centre se suma a iniciativa en què els gestors de les obres de l'arquitecte difondran vídeos durant vuit hores

14 de Juny de 2018, per Redacció
  • Cartell de l'activitat

    Cedida

El proper dia 25 de juny se celebra el 166è aniversari del naixement d'Antoni Gaudí, un esdeveniment que les entitats gestores de les obres de l'arquitecte han aprofitat per posar en marxa una iniciativa inèdita, ja que suposa la primera acció conjunta a internet, en la qual hi participarà també el Gaudí Centre. Un total de 13 institucions, incloent la majoria de construccions i tots els museus dedicats a la figura del geni modernista, han programat una sèrie d'emissions consecutives a Facebook Live.

A través de la popular xarxa social, les diferents obres s'aniran succeint amb emissions ininterrompudes en directe a intervals d'uns 30 minuts. La programació, de caràcter divulgatiu, començarà a les 10 del matí des del Gaudí Centre de Reus, i finalitzarà al Gaudí Experiència de Barcelona. Les emissions seran en espanyol, català o anglès.

Al llarg de les vuit hores d'emissió, l'espectador coneixerà la història, els detalls i l'oferta turística i cultural d'aquest col·lectiu arquitectònic en el qual figuren cinc de les obres declarades Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i que s'estén des de Catalunya fins a les localitats de Comillas, Astorga i Lleó.

COMENTARIS (0)

Reportatges