Dijous, 18 d'Abril de 2024

Guia per menjar de manera saludable durant el confinament

Elaborada per l'Hospital de Reus, s'hi aconsella planificar els menús, hidratar-se i fer exercici

25 de Març de 2020, per Redacció
  • Tapa del document

    Cedida

La dietista-nutricionista Cèlia Rodríguez, membre de la Unitat Vascular i Metabolisme (UVASMET) de l'Hospital Sant Joan de Reus, ha elaborat una guia per a menjar saludable durant el confinament a causa del coronavirus. L'experta remarca sis punts clau: planificar els menús, comprar segur i sa, repartir els àpats, hidratar-se, fer exercici i cuidar-se.

A través d'un document, l'Hospital posa a disposició dels ciutadans una sèrie de consells i recomanacions per afrontar la situació actual. Rodríguez planteja alguns exemples d'àpats saludables i proposa diferents menús setmanals. També adjunta pàgines web que poden ser molt útils per ampliar la informació.

El pdf es pot obtenir tot descarregant-lo al peu d'aquesta informació. 

Fitxers adjunts:
Menjar saludable durant el Covid-19 - Menjar saludable durant el Covid-19 (Hospital Sant Joan de Reus)

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics