Dimecres, 23 de Maig de 2018

Instrueixen diligències contra un conductor per donar 1,01 mg/l a la prova d'alcoholèmia

L'home circulava d'una forma anòmala

20 de Març de 2017, per Redacció
  • Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit

    Reusdigital.cat

La Guàrdia Urbana ha instruït, aquest diumenge, 19 de març, diligències judicials contra un home per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa. A les 3:20h, una patrulla policial va aturar a la riera d’Aragó el conductor d’un turisme Mercedes CLK 240 que circulava de manera anòmala. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. L’home, un veí de Reus de 34 anys, va donar un resultat positiu de 1,01 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia que se li va practicar.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys.

COMENTARIS (0)

Reportatges