Dimarts, 22 de Gener de 2019

Jornada de formació sobre l'epilèpsia a l’Institut Pere Mata

Tindrà lloc el 22 de febrer a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus

13 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Jornada formativa sobre l'epilepsia de l'Institut Pere Mata

    Cedida

L’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata organitza diverses jornades formatives centrades en la prevenció i pautes d’actuació de temes sanitaris i socials. En aquest cas, el proper 22 de febrer, a les 9 del matí, tindrà lloc una nova jornada que se centrarà exclusivament en l’epilèpsia des de diverses vessants: el diagnòstic, el tractament, aspectes socials, conseqüències i ús de farmacs i medicació, entre d’altres.

Diversos especialistes de centres com la Xarxa Santa Tecla, l'Hospital Joan XXIII, el Clínic, el Josep Trueta de Girona i del Parc Salut Mar de Barcelona, entre altres centres hospitalaris, tractaran temes al voltant de l'epilèpsia en un espai que servirà d'intercanvi d'impressions i que s'obrirà a membres del personal sanitari.

La jornada començarà a les 9 del matí, amb el Dr. Francesc X. Arrufat, psiquiatre i gerent de l'HU Institut Pere Mata, que iniciarà la ponència. Amb aquesta tipus d’actes formatius es pretén informar a la població i actualitzar els coneixements referents a aquesta i altres malalties, per poder valorar-ho millor a nivell mèdic, físic, social i emocional, pel tractament del malalt.

L’acte és gratuït, i les inscripcions per asistir-hi finalitzen el 15 de febrer. Per inscriure’s, s’ha d’enviar un correu electrònic a inscripcions@peremata.com.

COMENTARIS (0)

Reportatges