Dimarts, 19 de Juny de 2018

La campanya 'I tu, per què recicles?' promou la recollida de paper i cartró durant Sant Jordi

21 d'Abril de 2017, per Cedida
  • Cartell de la iniciativa

    Cedida

La campanya 'I tu, per què recicles?', orientada a sensibilitzar la ciutadania per fomentar i millorar la recollida selectiva a la ciutat, organitza aquest dissabte 22 d'abril a la tarda a la plaça Prim una nova jornada festiva per promoure el reciclatge de paper i cartró. Aprofitant la vigília de la Diada de Sant Jordi, aquesta vegada es vol implicar el món de la cultura perquè promogui el reciclatge, ja que amb els ingressos de l’increment de recollida selectiva de paper i cartró es finançaran nous projectes per les biblioteques de la ciutat.

Durant aquesta setmana a les Biblioteques Municipals i les llibreries de la ciutat s’han repartit punts de llibre i informació sobre la campanya, en aquesta ocasió centrada en el lema #joblau. Aquest dissabte a partir de les 5 hi haurà tallers infantils i berenar a la plaça de Prim.

La campanya

Les regidories de Medi Ambient i Via Pública de l’Ajuntament de Reus, amb el suport de les empreses Ecoembes, Ecovidrio i l’Agència de Residus de Catalunya, impulsen una campanya de sensibilització 'I tu, per què recicles?', orientada a incrementar els índexs de recollida selectiva de residus a la ciutat de Reus. La novetat d’aquesta campanya és que l’Ajuntament de Reus destinarà els recursos que s’obtinguin de l’increment de la recollida selectiva a projectes i activitats relacionats amb la cultura (fracció de paper), l’educació (fracció d’envasos), l’aprofitament alimentari i la lluita contra la pobresa (fracció de vidre) i l’art (fracció orgànica).

L’objectiu global de la campanya és assolir un índex de recollida selectiva de prop del 22% (actualment la xifra és del 19,8%) pel que fa a la suma de les quatre fraccions que es recullen al carrer.

COMENTARIS (0)

Reportatges