La campanya 'A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre' torna a partir del 18 d’abril

Els diners es destinaran al Projecte de reutilització de llibres als centres educatius

13 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Entrega del xec de la recaptació a l'Escola Eduard Toda, l'any passat

    Cedida

La campanya solidària 'A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre' torna a partir del dimarts, 18 d’abril, fins al diumenge, 23 , per segon any consecutiu. Durant aquesta setmana, per cada compra realitzada a través dels datàfons de CaixaBank a les botigues que formen part de les associacions de comerciants el Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus, l’Obra Social 'la Caixa' donarà un euro destinat a la compra de llibres escolars. L'objectiu de la iniciativa és cobrir les necessitats educatives dels infants amb menys recursos. L'any passat es van recollir 3.000 euros.

Projecte de reutilització de llibres als centres educatius

El Projecte de reutilització de llibres als centres educatius, liderat per la regidoria de Benestar Social, rebrà els diners que s’aconsegueixin a través d’aquesta campanya. L’objectiu d’aquest projecte és promoure la col·laboració entre les entitats públiques i privades en la reutilització de llibres.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.