Diumenge, 27 de Maig de 2018

La CGT demana que les Barraques de Reus es traslladin al centre la ciutat

30 de Juny de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de les Barraques de Reus

    Cedida

La CGT demana, mitjançant un comunicat, que les Barraques de Reus se situïn al centre de la ciutat. "No considerem que el Parc de la Festa sigui l'espai més adequat per la seva situació ni característiques", manifesten. En aquest sentit creuen que passar en el seu moment les Barraques en aquest espai "va ser una trampa i ara en paguem les conseqüències".

D'aquesta forma, reivindiquen que es ressituï l'esdeveniment de Barraques al centre de Reus "i es renovi el seu format en tots els sentits", així com que les activitats organitzades per les entitats, "siguin més visibles".

La CGT pensa que cal redefinir el projecte i que es retorni "a la filosofia inicial, donant més rellevància al fet cultural, al seu caràcter alternatiu i a la visibilització dels col·lectius participants per sobre de l'afany recaptatori". "Les Barraques actuals són un pàl·lid reflex de què eren en el seu inici", conclouen.

El col·lectiu es felicita per la iniciativa de diferents persones vinculades a les entitats que participen en les Barraques de Reus de crear la plataforma Tinguem la festa en pau, ja que consideren que les actuacions policials "estaven fora de lloc i eren innecessàries i fins i tot amb caràcter de provocació".

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  30 de Juny de 2017

No és fàcil entendre-ho!

Molt abans caldria demanar comportaments correctes, menys pressions per ambdues parts i entendre que és una festa de tothom. Si tots els anys, els darrers, ha anat malament potser cal fer un anàlisi seriós i veure on son els problemes.