Cookie control
Dissabte, 17 d'Agost de 2019

La cirereta del pastís a cal Padreny

L'històric establiment del carrer de l'Hospital amplia instal·lacions i obre el servei de cafeteria

20 de Juliol de 2019, per Marina Sáenz de San Vicente
  • Galeria d'imatges de la Confiteria Padreny de Reus

    Marina Sáenz de San Vicente

  • M.S.

  • M.S.

  • M.S.

  • Reusdigital.cat

La històrica confiteria Padreny, al carrer de l’Hospital de Reus, ha ampliat el seu establiment amb una zona de degustació i cafeteria. Actualment, fa una mica més d'un mes que s’ha habilitat aquest espai. En representació del negoci, Gloria Vicheto, assegura que en els primers dies de funcionament del nou servei “estem força contents, perquè va venint prou gent”.

Un complement a l'oferta existent

Tot i la bona arrencada de la cafeteria, Vicheto adverteix però "ara a l’estiu, és una època de menys activitat a Reus, i més en aquesta zona, suposo". No obstant, els responsables de l'icònic negoci local encaren els reptes amb il·lusió. El motiu que els va portar a ampliar les instal·lacions, precisa, és que “potser la pastisseria de sempre es va anant perdent, perquè les tradicions van de baixa. I entre setmana, la pastisseria també és bastant tranquil·la. És per això que vam pensar que la majoria de pastissers ja la tenen, la cafeteria, i vam trobar que seria un bon complement a la nostra oferta”, detalla.

"Vam assumir que a nosaltres ens faltava fer aquest pas, i la veritat és que l'hem encertada, perquè funciona”, celebra Vicheto. A més, han tirat endavant el nou projecte a partir de recursos ja existents. "El local no el vam haver de comprar, perquè ja era nostre. La part on ara hi tenim la cafeteria va ser el magatzem", revela.

No el trobaran a faltar? "Hem sacrificat el magatzem, però l'hem convertit en una cafeteria en una aposta per donar un nou servei als clients", concreta Vicheto. I què demanen, aquests? La botiguera exposa a Reusdigital.cat que el que més vol la gent són “les pastes que acostumem a tenir aquí junt amb un cafè amb llet, amb un tallat o amb un suc natural de taronja”. “Suposo que de cara a l’hivern, demanaran més xocolates desfetes, que també la fem molt bona”, conclou tot traient pit.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

confiteria cal padreny reus reusdigital
confiteria cal padreny reus reusdigital
confiteria cal padreny reus reusdigital
confiteria cal padreny reus reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics