Dilluns, 18 de Febrer de 2019

Els advocats de Reus celebren Sant Raimon de Penyafort

04 de Juliol de 2018, per Redacció
  • El col·legi d'advocats celebrarà aquest divendres Sant Raimon de Penyafort

    Reusdigital.cat

L'Il·lustre col·legi d’advocats de Reus (ICAREUS) celebrarà l’acte solemne de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort aquest divendres, dia 6 de juliol, a les 7 de la tarda a l’Auditori Higini Anglès de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona de Reus (Carrer de Llovera, 15). La festivitat comptarà, entre d’altres, amb la presència del secretari de Relacions amb l'Administració de Justícia, Joan Abad; la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), Victoria Ortega Benito, el president del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC), Julio J. Naveira Manteiga i l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

Com a novetat, Benito serà l’encarregada de fer la presentació formal a Reus de la guia 'Enfocament de Gènere en l’actuació lletrada', la qual ha estat elaborada pel CGAE. El CICAC ha estat l’encarregat de traduir-la al català per fer-la extensiva als 14 Col·legis d’advocats de Catalunya. La guia formarà part dels treballs que es duen a terme des de la Comissió de Violència de Gènere i d’Igualtat del CICAC, presidida per la degana de l’ICAREUS, Encarna Orduna Pardo.

És per aquest motiu, que es presenta, per primera vegada en català, al Col·legi d’Advocats de Reus. Com ja és habitual en aquest acte, també es procedirà a la imposició de togues als nous col·legiats, l'entrega de la distinció als col·legiats /des que han complert 25 anys d'exercici i el reconeixement a personalitats que han col·laborat i participat activament en la millora col·legial.

 

COMENTARIS (0)