Dimarts, 22 de Gener de 2019

La denominació 'Parc 1 d’octubre' genera disconformitat en alguns veïns

11 de Maig de 2018, per Redacció
  • Imatge actual de l'espai de Mas Mainer

    Cedida

A través d’una nota que han fet arribat a l’alcalde de Reus i als grups municipals, alguns veïns de Reus han manifestat la seva “disconformitat” amb la decisió que la nova plaça situada a la zona nord de la ciutat es denomini 'Parc 1 d’octubre-Jardins Mas Mainer'

Segons els signants d’aquesta queixa ciutadana, la decisió municipal “implica reivindicar una circumstància recent de la nostra història, la interpretació” de la qual “divideix clarament la societat”. Així mateix, els demandants opinen que la decisió “no representa una majoria de ciutadans” i que en lloc “de fomentar la convivència contribueix a una major fragmentació” social. Per últim, els peticionaris del canvi de la denominació d’aquesta nova plaça afirmen recollir l’opinió de “moltes persones” i fan una crida “a sumar-se en els dies vinents” a aquest reclam que han fet arribar a la corporació i a l’opinió pública.   

COMENTARIS (15)

Comentaris

Pere  16 de Maig de 2018

Ganxet

Quan vostè vulgui li faig classes d'ortografia, història i matemàtiques, que jo sàpiga 70 és més que 57, minories, minories...

Baratetes tabarnià...

Jaume Crespi  14 de Maig de 2018

Jaun Marín García

Vosté, té 2 problemes:
-Tenir la pell molt fina, i ofendre's al primer retret dirigit cap un sector ideològic que vol imposar-se a través de la desobediència, l'incompliment de la llei i a la marginació i exclusió dels que no pensem com ells.
- No entendre de la paradoxa de Tabarnia i creure's que és menys legítima de la que proclamen les entitats subvencionades ANC i Òmniun Cultural. Al cap i a la fi, molesta que la gent reclami "el dret a decicidir" si vol seguir convivint i formant part de l'estat.

Sentit i anàlisi de la situació se'n pot fer molt, però creiem que no s'imposa el sentit comú i el seny. I a vegades es vol tirar endavant una lluita fraticida i fracturar la societat per imposar el objectiu del separatisme: Quant pitjor, millor... I ja alguns líders del indepentisme reconeixem que cal arribar a uns situació de caos o crisi social perquè el seu moviment pugui cridar l'atenció de la resta del món. Jajaja, la revolució dels somriures... CDR tallant autopistes... Scratches i pintades a casa de polítics, jutjes, declaració de persones non grates de politícs constitucionalistes a alguns municipis...
No seria més facil i més inclusiu anomerar el Parc Mas Mainer perquè tots els reusencs ens hi sentim reconeguts.

Ganxet  14 de Maig de 2018

Pere

Gràcies Einstein, tu com bon abduït, segur que arribes al 0,10!, si es que sou tan demòcrates, de qui cobres del poble, de la ANC , o el Òmnium INCULTURAL, o cobres del,fuigit, tu que saps tant pregunto ¿saps si es veritat que el Belga, te com a secretaria una Parenta seva que diu que cobre 6000€ al mes? I que jo sapigué a tu Peret no hem dirigia, però bé això feu veure que sou molts, perquè si no feu soroll, es veu que sou MINORIA, i peneta", ja et demanaré hora perquè faigis clase tu que saps tant, però,prohibit parla dels evangelis del fuigit, el il·luminat .

Jaun Marín García  13 de Maig de 2018

Jaume Crespi

Fantástico esto de insultar y menospreciar a la gente para luego calificarla de supremacistas.

Señores de Tabarnia, cuando sus jefes naranjas les enseñen sus mantras, hagan el favor de molestarse en conocer su significado.

Que desastre de país el nuestro, todos aborregados odiando al de delante sin tener el mínimo sentido de reflexión y análisis de la situación.

Pere   13 de Maig de 2018

Noms alternatius

Gürtel
Malaya
President de Múrcia
Rita Barberà
Jaume Matas
Parc del EROS d'Andalucia
Parc dels màsters de Cifuentes
Iñaki Urdangarin
Parc lo siento de me he equivocado no volverá a ocurrir
Eres
Eros
Parc de l'expoli fiscal
Parc de la invasió d'Amèrica
Parc de la Expo de Zaragoza
Parc de l'AVE
...
Ganxet "Ni podrie dir mols mes, però la,gent com voste amb el seu cocient intel·lectual que segur deu supera el 0,5, ¿o no?, els coste d entendre."

Abans d'insultar i opinar sobre el meu nivell intel·lectual aprengui a escriure sense faltes d'ortografia. "mols, mes, cocient...

En català el símbol ¿ no existeix, el nivell Tabàrnia, insultar i fer el ridícul.

...

Ganxet  12 de Maig de 2018

Anton

mua mua, saps que pasa que ja inteligents com tu, que sinó penses com ells, insulten, fan escrache, pintades, etc. Etc. i per cert, posar un nom no vol dir donar la cara ¿vols dir que el teu es real?, jajajajajaja fas pena, si vols demà t escriure amb un nom, seràs felis així, repeteixo i tu vaig dir un altre vegada, mua, mua, adeu nen que la iaia et pentini. Per cert tu de qui cobres del "poble" de ANC, o de OMINUM INCULTURAL (abans era Cultural, ara el bras polític de uns que volen imposar el pensament únic com l Adolf, perquè es clar sou minoria per molt que crideu i voleu aparentar ser mes, continue se'n minoria.

Anton Joan Carricondo  11 de Maig de 2018

Malauradament s'amaguen!

Si realment estem en 'democràcia' no cal amagar el nom i el cognom. No deixa de ser un fet covard per tal de no donar la cara! En tant no es conegui la identitat es pot pensar en muntatges de claveguera o similar. Cal prohibir els anònims per arribar a un a bona entesa i trepitjar el terra.

Reusenc  11 de Maig de 2018

Dita catalana

Els que s'oposen, bon vent i barca nova!

Ganxet  11 de Maig de 2018

Jordi

Noms alternatius:
Banca Catalana
3/4%
Aigües de Barcelona
Palau de la música
ITV
Pagar els deutes als ajuntaments, li recordo l hospital Sant Joan
Pagar els deutes de l escoles
No pagar la vacances a cos de Rei, de algun il·luminat
Ni podrie dir mols mes, però la,gent com voste amb el seu cocient intel·lectual que segur deu supera el 0,5, ¿o no?, els coste d entendre.
Però tranquil, tot t un final i el d el "mocho" està mes prop del que els seu seguidors es pensen.

Jaume Crespi  11 de Maig de 2018

Jordi

Noms alternatius:
Parc La republiqueta del motxo
Parc Honorable president masover Torra
Parc Pilar Rahola 5000 euros/mes per 15 minuts a la setmana a Preguntes Freqüents (TV3)
Parc indepes histèrics
Parc dels supremacistes....

Reportatges