Dissabte, 23 de Març de 2019

La façana del Mas Pintat i de l'Escola Bressol Municipal El Marfull estrena decoració mural

Els nous dissenys segueixen l'estil de les pintures realitzades durant la restauració de Mas Pintat

10 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Moment de la presentació de la nova decoració mural.

    Cedida

L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, acompanyat de la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística, Maria Dolors Sardà, ha presentat aquest dimecres a la tarda la nova decoració mural que s'ha realitzat aquest estiu a la façana de l'edifici del Mas Pintat i l'Escola Bressol Municipal El Marfull, ubicat a la confluència entre el carrer de l'Abat Escarré i la plaça de l'Abat Oliba.

La presentació s'ha fet amb motiu de la inauguració del curs 2018-2019 a l'espai familiar Mas Pintat. Els nous dissenys segueixen l'estil de les pintures realitzades durant la restauració de Mas Pintat i donen continuïtat estètica a l'exterior d'aquests equipaments amb l'objectiu d'aportar més visibilitat als serveis que hi tenen cabuda.

L'edifici de Mas Pintat està inclòs en el catàleg d'edificis protegits dins el pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic, historicoartístic i natural de Reus, en tractar-se d'una de les poques cases de camp pròpies del segle XVIII que ha quedat envoltada pel medi urbà arran de l'aprovació del pla especial de l'Hort del Ros.

Després de la presentació del mural s'ha dut a terme la conferència inaugural del curs 2018-2019 de Mas Pintat, en què Carles Ventura ha parlat de 'Les cinc frases ‘bomba’ dels adolescents que ens fan explotar'.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

marlo  11 d'Octubre de 2018

alcalde

El Sr. alcalde se habrá dado una vueltecita también por la calle Pobla de Mafumet y adiacentes para comprobar la suciedad de las aceras y la poca iluminación que hay o bien lo dejará para más adelante acercándose a las elecciones.
O mejor dicho le importa un pimiento el estado lamentable de suciedad que hay en todo REus, exceptuando claro el centro de la ciudad que es lo que le importa.
Vamos alcalde, anímese, venga y compruebe.

Reportatges