Cookie control
Dilluns, 01 de Juny de 2020

La Festa Major centra l’activitat del Casal d’Estiu del Mas Pintat

El servei del casal es mantindrà actiu fins al 30 d'agost

08 d'Agost de 2019, per Redacció
  • El regidor Òscar Subirats ha visitat el Casal d'Estiu Mas Pintat

    Cedida

El Casal d’Estiu de primera infància ha iniciat la seva activitat aquest dilluns, 5 d’agost, amb la Festa Major de Reus, els elements festius i les activitats tradicionals com a temàtica central. Organitzat per la regidoria de Salut i Ciutadania, el casal té com a objectiu principal oferir un servei públic que faciliti la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d'edats primerenques. Per cinquè any consecutiu, el casal del Mas Pintat manté els preus del servei.

L’activitat del casal es presta a través dels serveis de Mas Pintat a les dependències annexes de l’Escola Bressol Municipal El Marfull. Estarà obert fins al 30 d’agost, i ofereix servei a infants nascuts els anys 2019 (mentre tinguin 16 setmanes complertes) 2018, 2017 i 2016, així com germans d'aquests infants que hagin nascut als anys 2015, 2014 i 2013.

Com a centre de suport a les famílies, el Mas Pintat ofereix, al llarg de l’any, un ampli ventall de propostes, eines i recursos pensats per donar resposta a les inquietuds, necessitats i reptes als quals s’enfronten les famílies amb infants en el seu dia a dia. El casal adaptat aquest servei a les necessitats de l’estiu.

L'oferta inicial es concreta en l'obertura de diverses aules, amb un total de 41 places setmanals, i la distribució de les ràtios màximes següents: aules de 0-1 anys (8 infants), aules d'1-2 anys (13 infants), i aules de 2-3 anys i germans (20 infants). 

Actualment, cada setmana de servei ja té inscrits més d’una trentena de participants. L’activitat s’inicia aquesta setmana amb èxit d’inscripció, ja que s’han completat les places de les aules de 2-3 anys, i actualment encara queden places per infants nascuts al 2018 i 2019.

Els preus del casal es mantenen congelats per cinquè any consecutiu: servei d'acollida (12 euros/setmana), servei de casal (36 euros/setmana), i servei de menjador (30 euros/setmana). El casal ofereix servei, des de 8 del matí a 3 del migdia, amb la següent distribució horària: el servei d'acollida opcional, de 8 a 9 al matí, el servei de casal, de 9 del matí a 1 del migdia (sense servei de menjador) i el servei de menjador, d'1 al migdia a 3 de la tarda (amb servei de menjador). Per a aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'àpat és a les 12 del migdia, per tal que, d'1 del migdia a 3 de la tarda, puguin descansar si ho necessiten.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics