Diumenge, 27 de Maig de 2018

La fina línia entre el plaer i el dolor

Mistress Chrystine és una dòmina que exerceix el BDSM a Reus

29 de Juliol de 2017, per Marc Busquets
  • Imatge promocional de Mistress Chrystine

    Cedida

"Sempre m'ha agradat experimentar, amb el sexe", diu Mistress Chrystine per presentar-se. Des de fa aproximadament vuit anys es dedica a fer de dòmina de manera professional, tot i que no pas de manera exclusiva. "No és un complement salarial, ni res per l'estil. És més aviat una afició, un 'hobbie'", precisa. "Tot va anar passant, i jo m'hi vaig adaptar. No és que tingués al cap fer-me dòmina, sinó que simplement va arribar", recorda. El BDSM (acrònim de 'bondage', dominació i sadomasoquisme) sempre havia atret la seva atenció, "i vaig començar a anar a clubs i a festes on es practicava", rememora. Allò va fer que s'interessés més per aquest món, tot i definir-se encara com una "vainilla" en la seva vida íntima. Es tracta del renom que rep la gent que practica sexe "de manera convencional, per entendre'ns", fa constar.

Una relació de poder

El fonamental en l'exercici del BDSM és "el poder". "Hi ha plaer sexual, clar, però també és emocional i intel·lectual, perquè el sexe el tenim al cap", matisa tot seguit. El cas és que ella mana. Durant les seves sessions, Mistress Chrystine estableix una sèrie de regles als seus clients, "per saber també què els agrada i què no". Ha après l'ofici "a base d'experiència", i també gràcies a la figura d'un mentor que l'ha guiada.

Diu que encara "hi ha prejudicis i desconeixement" al voltant de determinades pràctiques sexuals, "perquè hi ha de tot, en aquest sector. Se m'adreça molta gent pensant-se que això és prostitució, i no és el cas", censura de manera rotunda. Potser és per això que en les seves comunicacions tracta els clients potencials "de manera dura", quelcom que en tot cas s'ajusta a la imatge "que una dòmina ha de transmetre".

"Del plaer al dolor hi ha una finíssima línia, és cert", afegeix instants més tard per mirar d'explicar què fa que la gent que la busca se sotmeti a determinades situacions. "Molts em vénen a veure perquè el sexe convencional els limita, perquè volen explorar i trobar els seus límits", raona. Són principalment homes, "de classe mitjana i alta, que habitualment tenen un lloc de directiu a les seves respectives feines", descriu.

De dones també en té, a la llista. "Tenen un perfil laboral similar", manifesta. Què fa, per tant, que els líders i emprenedors amb altes responsabilitats laborals es deixin anar en mans de Mistress Chrystine? "Crec que és per l'estrès. Tots tenim molta feina i molts maldecaps, el sexe convencional ja no els excita prou i d'aquesta manera alliberen la seva energia", revela la dòmina. "Hi ha molta passió i 'morbo', en tot el que fem", apunta.

Un ampli catàleg de serveis

També hi ha límits, però. "No tot s'hi val", subratlla. El seu catàleg de serveis (ella l'anomena tribut, al seu web) és ampli, i inclou tècniques com el 'face-sitting' (és a dir, asseure's sobre el rostre del submís), jocs amb cera, tortura genital, pinces i humiliació, entre molts d'altres. La confiança que el sotmès diposita en la dòmina, això sí, és clau. En conseqüència, i si de sobte aquest ja en té prou, tan sols ha de dir la paraula de seguretat pactada amb la qual s'atura una deteminada pràctica.

"N'hi ha de diverses i variades, segons s'acordi amb el client. Una podria ser 'mango', o un simple 'stop', posem per cas", segueix. A banda, rep parelles i fins i tot les assessora durant sessions d'una hora. "Per a ells, jo sóc la deessa, la suprema, i ells estan per sota", declara.

Els principals focus d'acció del BDSM són Barcelona, Madrid i Bilbao. "La crisi també s'ha notat, i ara ens hem trobat que hi ha molta gent que diu que fa BDSM però que ofereix un molt mal servei", carrega. "Són pseudodòmines", assegura. Ella, en tot cas, s'ha estimat més establir-se a la nostra ciutat, si bé també exerceix en ocasions a Sant Sebastià. "Sóc una raresa del territori", fa broma.

'Tots tenim un punt sàdic'

"Abans hi havia hagut una dòmina professional a Segur de Calafell, i fins al 2012 n'hi va haver una a Reus, però va marxar, perquè no hi ha demanda constant de BDSM a casa nostra", assenyala. Ser l'única té molts avantatges, tot i que exigeix "una gran discreció". "No només per als meus clients, sinó per a la gent que m'envolta", segueix. "Ho sap molt poca gent, que faig això. Alguna amistat molt íntima. El problema és que em penso que si ho sapigués més gent no m'entendrien, crec que em jutjarien", lamenta.

No sap quan ho deixarà, tot i que té clar que "aquest és un camí amb principi i final". "Potser seguiré fent-ho, però com a 'amateur', en una festa privada", admet. Deu ser que enganxa, tot plegat. "Clar que enganxa. Sóc una vainilla, però de ben segur que si ho deixés del tot ho trobaria a faltar i poc o molt hauria de tornar-hi alguna vegada", admet. "Una mossegada o que et clavin les ungles, posem per cas, poden ser experiències molt sensuals. Crec que tots tenim un punt sàdic, al llit", conclou.

COMENTARIS (0)