Divendres, 25 de Maig de 2018

La Fira Centre Comercial s'apunta a la moda del 'Bottle Challenge'

17 de Març de 2017, per Redacció
  • Cartell del repte 'Bottle Challenge'

    Cedida

La Fira Centre Comercial posa en marxa el repte 'Bottle Challenge', un desafiament que està de moda entre els joves adolescents i que passa per llençar a l’aire una ampolla mig plena d’aigua per aconseguir que caigui dreta al terra o en una altra superfície plana. El repte es farà entre el 31 de març i l’1 d’abril, de 5 a 8 de la tarda, a la planta de restauració del centre comercial.

Per aquest esdeveniment s’han previst dues categories, 'Bottle Challenge La Fira Kids' per a nens i nens de fins a 12 anys, i 'Bottle Challenge La Fira' per a participants a partir dels 13 anys. Es pot participar presentant qualsevol tiquet de compra a un establiment de la Fira Centre Comercial. Tothom que vulgui pot provar les seves habilitats i guanyar un passi anual per PortAventura Park. El sorteig es realitzarà entre els deu participants que obtinguin millor puntuació en cada categoria.

El desafiament de l’ampolla s’ha estès per tot el món entre els més joves i és fàcil veure a un grup d’adolescents intentant el repte en qualsevol espai de la ciutat.

COMENTARIS (0)