La Fira Centre Comercial s'apunta a la moda del 'Bottle Challenge'

17 de Març de 2017, per Redacció

  • Cartell del repte 'Bottle Challenge'

    Cedida

La Fira Centre Comercial posa en marxa el repte 'Bottle Challenge', un desafiament que està de moda entre els joves adolescents i que passa per llençar a l’aire una ampolla mig plena d’aigua per aconseguir que caigui dreta al terra o en una altra superfície plana. El repte es farà entre el 31 de març i l’1 d’abril, de 5 a 8 de la tarda, a la planta de restauració del centre comercial.

Per aquest esdeveniment s’han previst dues categories, 'Bottle Challenge La Fira Kids' per a nens i nens de fins a 12 anys, i 'Bottle Challenge La Fira' per a participants a partir dels 13 anys. Es pot participar presentant qualsevol tiquet de compra a un establiment de la Fira Centre Comercial. Tothom que vulgui pot provar les seves habilitats i guanyar un passi anual per PortAventura Park. El sorteig es realitzarà entre els deu participants que obtinguin millor puntuació en cada categoria.

El desafiament de l’ampolla s’ha estès per tot el món entre els més joves i és fàcil veure a un grup d’adolescents intentant el repte en qualsevol espai de la ciutat.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.