Divendres, 21 de Setembre de 2018

La Gala del Llamp de Canal Reus TV descobreix els sabors del Baix Camp

L’acte, que ha reunit a unes 400 persones al Casal Riudomenc, ha estat conduït per Anna Fortuny i Marc Andreu

21 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Els periodistes Anna Fortuny i Marc Andreu han conduït la gala

    Canal Reus Tv

  • El Casal Riudomenc ha registrat una bona entrada per veure la Gala del Llamp

    Canal Reus Tv

Canal Reus estrena nou programa i l’ha presentat aquest divendres en un Casal Riudomenc Teatre Auditori ple de gom a gom. Aquesta ha estat la quarta Gala del Llamp que enguany serveix per presentar el nou programa ‘Sabors del Llamp’. Aquest és un programa de televisió que dóna a conèixer els productes i les diferents receptes gastronòmiques del Baix Camp. Un total de 27 preparacions culinàries, una per cada municipi. 

L’espectacle ha comptat amb la presència de l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, el president de la Fundació Reddis, Valero Camps, la presidenta d’Iniciatives de Televisió, Rosa Rueda, i d’alguns dels cuiners que han explicat l’elaboració d’aquestes receptes típiques de la comarca com són el Pataco, el Mandongo o la Clotxa. Al llarg de la gala, els prop de 400 assistents han vist un recull  dels moments del programa.

La gala ha tingut, a més, actuacions de tot tipus, la companyia La Teca Teatre de Cambrils, la música de Jordi Salvadó i el grup de percussió Les Lloques, i l’Escola de Dansa Centre Actiu de Riudoms, entre altres.

Una gala que és el preàmbul de l’estrena del programa, ‘Sabors del Llamp’. Una coproducció de Canal Reus TV i la Fundació Reddis, que arribarà a les pantalles el divendres 27 d’abril a dos quarts de 9 del vespre. 

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

'Sabors del Llamp'  Canal Reus receptes gastronòmiques  Baix Camp Diari Reus Digital
COMENTARIS (0)