Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

La Germandat de Santa Llúcia renegociarà el seu deute amb Catalunya Caixa

26 de Gener de 2016, per Redacció
  • Seu de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia

    El Punt Avui

Catalunya Caixa ha acceptat la renegociació del pagament de la hipoteca de la seu de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia. Aquest dilluns era la data per una segona subhasta de l'edifici -la primera va quedar deserta- i, finalment, segons informa el Diari de Tarragona, l'entitat bancària ha acceptat parlar sobre unes noves condicions en la hipoteca.

L'entitat espera aconseguir més ingressos per tal de fer front a la hipoteca. En aquest sentit, a partir de l'1 de febrer es cobrarà un lloguer pel bar de la Germandat, i també s'ha acordat que l'Ajuntament de Reus aporti diversos serveis a la seu, a canvi d'una prestació econòmica. A més, tal com explica el mitjà, aquests ingressos es podrien incrementar amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

D'aquesta forma, s'intentaran allargar els 14 anys que resten d'hipoteca i incrementar-los a 30. Cal recordar que la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia és la més antiga del Baix Camp.

COMENTARIS (1)

Comentaris

J. A. C. O.  26 de Gener de 2016

Caldrà molta imaginació per superar-ho

Deu n'hi do la feina que caldrà fer per salvar el problema. Potser pensar en les persones que en el seu moment van ser-hi presents. Cal tenir-ho en compta tots els elements i obrir-se a aportacions diverses, encara que no siguin socis. Escoltar és bo.