Dijous, 19 de Juliol de 2018

La Guàrdia Urbana de Reus disposarà d'un sistema de comunicacions propi per integrar-se a la Xarxa Rescat

L'Ajuntament reusenc obre el concurs públic, amb un pressupost de licitació de 147.000 euros, per adquirir l'equipament i el seu manteniment

09 d'Octubre de 2017, per ACN
  • Efectius de la Guàrdia Urbana de Reus

    Reusdigital.cat

La Guàrdia Urbana de Reus disposarà d'un sistema propi de comunicacions que possibilitarà també la integració a la Xarxa Rescat de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya. Tot i que actualment ja es troba connectada a aquesta xarxa, gràcies a la cessió per part del Departament  d'Interior de 85 emissores portàtils i dos fixes al llarg d'un any, el consistori ha obert el concurs públic, amb un pressupost de licitació de 147.000 euros, per adjudicar el contracte de subministrament i manteniment d'un sistema propi. Concretament, ha de constar també de 85 equips d'emissores de terminal portàtil, així com  20 mòbils o de vehicles instal·lades, dos equips de terminal fix instal·lades, programari de gestió i posicionament, així com dos pantalles de monitorització. El contracte inclou la instal·lació, posada en marxa, formació dels agents i manteniment durant quatre anys. 

Propietat de la Generalitat, la Xarxa Rescat aplega tots els cossos de seguretat i gestors d'infraestructures de Catalunya. Està considera més fiable i robusta que la telefonia mòbil perquè no se satura i disposa de sistemes d'alimentació alternatius, així com de localització de tots els terminals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges