Divendres, 20 de Juliol de 2018

La Guàrdia Urbana de Reus participa el 2016 en 239 dispositius amb altres policies

Les patrulles mixtes amb els Mossos d'Esquadra van sumar un total de 3.504 hores

10 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Una patrulla mixta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra

    Cedida

La Guàrdia Urbana de Reus va realitzar l’any passat un total de 239 dispositius de seguretat en col·laboració amb altres forces policials. Per tipologia, s'han dut a terme un total de 168 dispositius viaris de barri; 18 de seguretat ciutadana; 47 d'inspecció d'habitatges; 5 d'investigació i un d'Inspecció de Treball. "La cooperació i la coordinació entre els cossos policials és un dels factors que la Junta Local de Seguretat valora cada any com a determinant per explicar els alts nivells de seguretat de Reus", indica el govern municipal en una nota.

Els dispositius viaris de barri són els que generen més col·laboració entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra i tenen per objectiu incrementar la percepció de seguretat en aquestes àrees amb la prevenció de la possible delinqüència i la recopilació d'informació sobre persones relacionades amb actes il·lícits. Els dispositius se centren en el patrullatge a peu, el suport de punts estàtics i dinàmics; la interacció amb els veïns i botiguers del barri, així com la identificació de persones i la denúncia de fets.

El patrullatge mixt és un model policial que ja té anys i que durant el 2016 va sumar un total de 3.504 hores. D'aquestes, 768 corresponen a la campanya de divendres i dissabtes; 2.048 al Nadal, i 688 als operatius als barris.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

joan  10 d'Agost de 2017

fals

jo vull sapiguer per quins carrers van,.,.,.que ho pot dir algu...perque als barris com san josep obrer o com el gaudi..poquet...i pels exteriors de reus ni en somnis....ultimament es vergonyos el incivisme que hi ha a reus..-.i el alcalde re de re...ordenançes on son.-

Reportatges