Dissabte, 23 de Març de 2019

La Guàrdia Urbana millora la tecnologia per a la investigació d’accidents de trànsit

09 de Novembre de 2018, per Redacció
  • Una imatge del curs fet pels agents de la Urbana

    Cedida

La Guàrdia Urbana de Reus ha implementat una nova eina informàtica per a l’elaboració dels informes policials en matèria d’investigació d’accidents de trànsit que en millora la qualitat i la precisió. El programa "millora de manera considerable la qualitat dels documents, ja que permet descriure els sinistres amb croquis detallats amb gran precisió", han assenyalat aquest divendres fonts municipals.

Alhora, el programa "agilitza la redacció dels informes tècnics i facilita la presentació de les diligències judicials que la Guàrdia Urbana confecciona amb motiu de les intervencions en els accidents de trànsit que tenen lloc a Reus", s'ha exposat, i que són la competència del cos municipal de seguretat.

Dins del programa de formació continua que porta a terme la Guàrdia Urbana, agents del cos participen aquesta setmana un curs específic sobre l’ús de la nova eina. El curs l’imparteixen formadors de la propia Guàrdia Urbana i va dirigit a tots els agents i comandaments del cos de seguretat. L’acció dona continuïtat a la política de formació i millora continua tant del cos municipal de seguretat com de tot l’àmbit de la seguretat pública a la ciutat, per tal dotar de més qualitat la prestació dels serveis a la ciutadania.

COMENTARIS (0)

Reportatges