Dimecres, 20 de Juny de 2018

La Junta de Portaveus de Reus vol una moratòria dels nous projectes de parcs eòlics

Aquesta situació s'hauria de mantenir fins a l'aprovació del nou Pla de l'Energia

16 de Març de 2017, per Redacció
  • Parc Eòlic a la Granadella

    Elies Bosch/ El Punt Avui

Els grups municipals ERC-MES-MDC-Avancem, PDeCAT-Ciu i CUP van presentar en la Junta de Portaveus, d'aquest dimecres, una resolució que es va aprovar i que reclama una moratòria en la construcció de nous parcs eòlics, fins que s'aprovi el nou Pla de l'Energia. D'aquesta manera, els partits a Reus es posicionen en consonància amb el Consell Comarcal del Baix Camp i aposten per un model de desenvolupament energètic "que s'allunyi de les pràctiques especulatives i que afavoreixi el desplegament de totes les energies renovables sota el marc de la generació distribuïda o d'autosuficiència connectada".

A la vegada, l'acord reclama el tancament de els centres nuclears, quan s'acabi el seu cicle de vida, i subratlla la solidaritat de la demarcació de Tarragona en el sistema energètic del país, amb uns impactes mediambientals i paisatgístics importants.

COMENTARIS (1)

Comentaris

J.A.C.O.  16 de Març de 2017

No ho entenc!

No voleu nuclears i no voleu instal·lacions d'energies renovables ara. Per què? Quina és la raó, potser econòmica, de diners? Expliqueu les raons de forma clara i llavors sabrem de quin peu es calça.

Reportatges