Divendres, 01 de Desembre de 2017

La Junta Electoral també prohibeix les concentracions dels Avis i àvies per la llibertat de Reus

29 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge del col·lectiu Avis i àvies per la llibertat

    Josep Gallofré

Després que la Junta Electoral obligués a retirar la pancarta per la llibertat dels presos polítics del balcó de l'Ajuntament, aquest dimarts ha prohibit les concentracions al Mercadal del col·lectiu 'Avis i àvies per la llibertat', cada dia a les 12 del migdia.

Avis i àvies per la llibertat es concentraven pacíficament cada dia amb la finalitat de reclamar la llibertat dels consellers del Parlament i del vicepresident del govern i dels líders independentistes empresonats.

 

COMENTARIS (7)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  29 de Novembre de 2017

No cal concentrar-se: caminem!

Caminant en grups o solitàriament no podran dir res. No podem acceptar aquest deliri esquizofrènic - paranoic que estem vivint. Suposadament és així. Això és llibertat d'expressió i democràcia? Quin mal es fa? A qui molesta? Si eliminem el groc quedaran les 4 barres! I l'altra ensenya?

Ganxet  29 de Novembre de 2017

Bon cop de falç!!!

Quin fàstic tota aquesta banda de la JE "Patrulla canina". Ens trobem en una dictadura encoberta d'aquest règim en que ens ho estan prohibint absolutament tot de mica en mica amb les demandes constants de tots aquests 3 partits de dretes (PP,Ciudadanos i PSC).
Amb el que van patir els nostres avis a la guerra i en ple S.XXI els agredeixin per voler anar a votar i ara, a sobre, ni poder manifestar-se.

Quina vergonya de gent!!!

Ganxet  29 de Novembre de 2017

Un altre

No son presos polítics, son delinqüents, tant difícil es d entendre?

Jordi Sediciós  29 de Novembre de 2017

Visca les bufandes grogues!

Arriba el fred. Vull una bufanda groga com la que porten els avis de la foto. On les venen?
:)

Josep  29 de Novembre de 2017

Un avi.

Jo contnuaré fent els tres tombs a la plaça. Amb el llaç groc, fins que no surtin de la presó tots els presos polítics.. No faig cap campanya elecoral, per tant aquesta junta electoral pot anar a fer ggggggghhggggggg

PELACANYES  29 de Novembre de 2017

Mori el groc!

Potser caldria definir quin és color color que no es utilitzar. La gamma del groc està entre les longituds d'ona de 563 i 591 amb infinitat de variants: amarillo cromo / lima-limón / chartreuse o limón, amarillo puro / crema / caqui
amarillo Nápoles / amarillo ocre / estándar i molts més. Aclarim-ho, si us plau.

Joan Anton Carricondo Oyonate  29 de Novembre de 2017

El groc està maleït!

Caldrà canviar les banderes on aparegui el groc, per si de cas. Estem vivint uns moments de presumpta paranoia on ja no sabem si l'equipament esportiu que utilitzi qualsevol varietat de color groc estarà permès. Això es racional? Qui porti una bufanda groga també incompleix una norma, decret o llei?