Dijous, 21 de Febrer de 2019

La marea pensionista es concentrarà a Reus el 22 de febrer

La cita es farà a la plaça de Prim, al migdia, per denunciar que 'els polítics han buidat el fons de reserva'

14 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Una imatge d'arxiu de la marea pensionista de la demarcació, creada a Reus

    Reusdigital.cat

La marea pensionista de la demarcació tarragonina ha organitzat una concentració a Reus de cara al proper 22 de febrer, a dos quarts de 12 del migdia. La cita, que es farà a la plaça de Prim, té la intenció de sumar-se a convocatòries similars que es faran arreu del país i de l'Estat, "en defensa del sistema públic de pensions", segons ha fet saber aquest dimecres el col·lectiu a través d'un comunicat.

"En els últims anys, els governs no han previst res per garantir la continuïtat del sistema, i el PP s'ha limitat a acudir al fons creat per a situacions excepcionals, fins que gairebé l'ha buidat", ha denunciat el grup al text, en què es recorda de passada que "els càrrecs públics tenen el deure de defensar el sistema" i es carrega perquè ara "ja ens aconsellen que estalviem en plans privats per afavorir el negoci de la banca i les asseguradores".

COMENTARIS (1)

Comentaris

Anton Joan Carricondo  14 de Febrer de 2018

De què viuen els polítics?

Tots els recursos que utilitzen per viure millor que els pensionistes i els treballadors surten d'aquests. Els sacrificis no afecten als estaments superiors. Els polítics procuren no perjudicar segons quins nivells. Els costos sempre van a càrrec de les capes socials mitges i baixes.

Reportatges