Dilluns, 25 de Març de 2019

La marea pensionista tornarà a sortir al carrer aquest dilluns

Serà al Mercadal, a les 11 del matí

13 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'una anterior concentració de la Marea

    Reusdigital.cat

La Marea pensionista convoca per dilluns que ve a les 11 del matí, una nova concentració. En aquest cas serà a la plaça Mercadal, davant l'Ajuntament i en coincidència amb accions similars disposades per la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions, que es realitzaran aquest dia a les principals ciutats de Catalunya i de l'Estat.

A través d'un comunicat, la Marea ha convidat "no només als jubilats, sinó a tots aquells que en el futur seran afectats per les reformes i les retallades al sistema públic". Durant l'acte s'informarà de les properes accions i es llegirà el tercer manifest en el qual la marea "reafirma la lluita dels jubilats en defensa del sistema públic de pensions".

La concentració servirà de passada per instar l'alcalde Pellicer i els diferents grups municipals de l'Ajuntament per tal que s'aprovi una moció "per advertir sobre la propera presentació davant la Comissió Europea d'un projecte que reforça les desgravacions fiscals dels plans privats, amb els consegüents perjudicis per als sistemes públics". El petitori a lliurar el dilluns "sol·licita que es defensin i protegeixin els ciutadans d'aquestes mesures ja siguin produïdes pel nostre propi estat, o per la Unió Europea", conclou el text.

COMENTARIS (0)

Reportatges