Dilluns, 10 de Desembre de 2018

La PAH atura un desnonament a Reus

Una vintena aproximada d'activistes s'han aplegat a l'immoble, situat al carrer de Santa Clara, per evitar l'execució del desallotjament

16 d'Abril de 2018, per Marc Busquets
  • Els integrants de la PAH s'han aplegat a l'exterior de la finca, al carrer de Santa Clara

    Marià Arbonès

Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) han aturat un desnonament, aquest dilluns matí, previst al número 14 del carrer de Santa Clara, de Reus. Es tracta, segons ha confirmat el grup, del segon intent de desallotjar el propietari de l'habitatge. El primer havia estat ajornat. 

Els activistes, una vintena aproximada, i un grup de veïns s’han concentrat davant de l'accés a la finca per donar el seu suport a un dels propietaris del pis. Segons sembla, l'escriptura de propietat de la vivenda va a nom d'una parella, actualment separada. A banda, s'ha pogut confirmar que aquests mantenen un deute de 495 euros amb la comunitat de propietaris de l'edifici, corresponent a l'acumulat durant els exercicis de 2015, 2016 i 2017. 

Segons ha declarat un portaveu de la PAH a Reusdigital.cat, el deute hipotecari pendent de satisfer amb el Banc de Santander dependria d'un 'fons voltor', "i avui, que ha vingut la comitiva judicial, hem sabut amb qui té el deute, realment, i amb qui haurem de negociar a partir d'ara". 

 

COMENTARIS (0)