Diumenge, 21 d'Octubre de 2018

La promoció de la salut mental dels residents, en un curs a l'Hospital universitari Institut Pere Mata

El seminari promou la millora de les competències dels professionals tutors amb l'objectiu de poder ajudar el resident en situacions de patiment psicològic

24 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge dels assistents al curs

    Cedida

La Unitat docent de l'Hospital universitari (HU) Institut Pere Mata, ha organitzat per primera vegada, juntament amb la Fundació Galatea, el curs 'La salut del resident'. Aquest seminari promou la millora de les competències dels professionals que realitzen funcions de tutoria amb l'objectiu de poder orientar i ajudar al resident en situacions de patiment psicològic i promoure una bona salut mental en el futurs especialistes, segons s'ha exposat des de l'entitat.

Durant el curs, de quatre hores, la docent va donar informació sobre la salut dels residents segons els estudis realitzats per la Fundació Galatea en els últims anys, i va presentar els principals factors de risc dels estudiants d'especialitat, així com els recursos i les habilitats necessàries per afrontar-los. Al curs van assistir 30 tutors de diferents especialitats de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de l'ICS i del Grup Sagessa, de la Unitat Docent de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i de l'HU Institut Pere Mata.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)