Divendres, 29 de Març de 2024

La reparació del quadre elèctric del bloc del carrer de Wad-Ras pot costar uns 10.000 euros als veïns

Els afectats s'il·luminen amb espelmes un cop han tornat a l'edifici després d'allotjar-se en fondes i pensions

13 de Març de 2019, per Redacció
  • Una imatge del bloc del carrer de Wad-Ras afectat per les ocupacions il·legals

    Google Maps

La presidenta de la comunitat de veïns del número 5 del carrer Wad Ras de Reus, Natalia Rusneac, ha denunciat l'estat en el qual han de viure els veïns de l'immoble després que la companyia elèctrica tallés la llum, dies enrere. En declaracions al 'Carrer Major' de LANOVA Ràdio, aquesta ha assenyalat que els afectats s'il·luminen amb espelmes.

La subministradora ha indicat a la comunitat que el risc d'incendi perquè els ocupants s'han connectat de manera fraudulenta al quadre ha provocat la mesura. Fins que no reparin la instal·lació, a banda, no se'ls tornarà a tramitar l'alta del servei. Rusneac ha apuntat que la despesa pot ascendir als 10.000 euros, segons un pressupost que els han fet. Hi ha veïns que han passat uns quants dies en fondes i pensions de la ciutat, a l'espera que la situació es resolgui. "Si no hi trobem remei, se'ns ha ofert precintar tot el bloc", ha exposat.

Des de l'Ajuntament, ha afegit la presidenta de la comunitat de propietaris, se'ls va oferir l'allotjament i el menjar mentre al llarg dels últims dies. "Però tot segueix igual", ha lamentat. Hi ha prop d'una vintena de menors afectats entre les famílies que viuen al bloc. Hi ha tres pisos ocupats, tots tres a la tercera planta, en una finca de cinc. Rusneac ha apuntat que temps enrere es van tapiar tres habitatges més. "Però no sabem si els ocupaes marxaran o no", ha admès.

En paral·lel, els veïns han optat per denunciar el tall als Jutjats de Reus, entre altres motius "perquè s'han trencat electrodomèstics" des del tall. "De dia, encara, però quan arriba la nit és molt complicat, tot plegat", ha contestat Rusneac preguntada pels mètodes per combatre el fred. Aquesta ha conclòs que "el risc és major ara, amb les espelmes", que no pas dies enrere, abans del tall.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics