Dissabte, 23 de Març de 2019

La residència d'avis Horts de Miró espera l'assignació oficial de places per obrir portes

Inicialment s’obriran 24 places col·laboradores i cinc de privades, amb una vintena de professionals contractats

12 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Aquest divendres s'ha fet una visita de treball al centre

    Cedida

La residència per a gent gran dels Horts de Miró ha culminat els treballs d'adequació i es troba amb tots els equipaments disponibles per obrir portes. Així ho ha constatat aquest dijous la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, durant una visita de treball amb altres membres del consistori, personal de la Fundació per a l'Atenció Social i diversos representants dels àmbits sanitari i social.

A hores d'ara, l'obertura de la residència només està pendent de l'assignació oficial de les places col·laboradores per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que segons allò acordat seran un total de 24. Durant el mes de març ja es va obtenir l’acreditació del Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES) per poder obrir portes, de manera que l’assignació de places col·laboradores per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies és el darrer pas abans de l'entrada en funcionament d'aquest nou equipament.

Inicialment s’obriran 24 places col·laboradores i cinc de privades. Les 24 places estaran situades en una de les plantes que disposa de 29 llits, 12 habitacions dobles i cinc individuals. L’obertura de la residència i del centre de dia comportarà la contractació d’una vintena de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social, Terapeuta ocupacional, Psicòleg, Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Cuina, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció).

Al soterrani hi ha els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal de la residència. A la segona planta tenim el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, sala de gimnàs, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta, que són iguals, hi ha les habitacions dels residents, sala d’estar i de bany assistit.

COMENTARIS (0)

Reportatges