Dissabte, 23 de Març de 2019

La sisena edició de les Jornades d'Informàtica arriben a l'Institut Baix Camp

15 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Una de les ponències de les Jornades d'Informàtica de l'Institut Baix Camp

    Reusdigital.cat

L'Institut Baix Camp de Reus organitza la sisena edició de les Jornades d'Informàtica, que estan orientades als seus alumnes de Cicles formatius i Batxillerat. Durant els dies 21 i 22 de febrer, es faran un total de vuit ponències, repartides en horari matí i tarda, sobre diferents temàtiques.

El dimecres, 21 de febrer, es presentaran les jornades i les ponències 'Ser i estar a Linkedin', 'Monetització d'aplicacions i jocs per dispositius', 'Reputació digital', i 'Security Trends'.  Per altra banda, el dijous, 22 de febrer, es presentaran les xerrades  'De la imatge al "Big Data"', 'Negocis a Internet d'un YouTuber tecnològic', 'L'Arduino, la Internet de les coses i el "Big Data"' i, finalment, 'Internet of Things: bases tecnològiques i noves aplicacions en un món connectat'.

Les jornades tenen l'objectiu de sortir de la rutina del dia a dia a les aules per poder donar a conèixer a l'alumnat, els conceptes que es treballen a les empreses del nostre entorn. Així també, busquen facilitar que els alumnes coneguin diferents camins dels seus estudis per quan hagin d'escollir el seu perfil professional, de primera mà de ponents especialitzats en l'àmbit informàtic, d'empreses properes, i universitats. També comptarà amb la presència d'exalumnes que estan treballant perquè expliquin la seva experiència professional en sortir de l'Institut.

Les jornades compten amb el patrocini de la URV, UPC i el suport de l'Ajuntament de Reus i del departament d'Ensenyament.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges