Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

L'Aeroport de Reus oferirà un servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda

L'aeròdrom reusenc rebrà un import de 46,6 milions per prestar aquest servei gratuït

02 de Gener de 2018, per ACN
  • Uns passatgers amb cadira de rodes atesos per personal de l'Aeroport del Prat

    Cedida

L'Aeroport de Reus, que juntament amb el del Prat s'agrupa al lot 2 dels 7 que integren els 20 aeroports de la xarxa beneficiats per aquest nou concurs, rebrà un import de 46,6 milions per prestar el servei d'assistència destinat a passatgers amb necessitats especials, sobretot, a persones amb mobilitat reduïda. L'anunci arriba després que L'aeroport del Prat hagi adjudicat a l'empresa Sagita SA/Multiservicios Aeroportuarios S.A. l'assistència a persones amb mobilitat reduïda pel mateix import. La llicència té una durada de quatre anys però es pot prorrogar any a any per mutu acord de les parts fins a un màxim de dos.

El nou concurs ha inclòs algunes noves especificacions, de forma que les empreses adjudicatàries hauran de complir requisits molt precisos pel que fa a l’assistència, els mitjans tècnics i humans necessaris, els temps de resposta, la formació del personal o l’atenció i tracte perquè el passatger amb problemes de mobilitat sigui atès de forma adequada. Així mateix, Aena portarà a terme un seguiment detallat de l’actuació.

Aquest servei es presta de forma gratuïta a tots els aeroports amb vols comercials de la xarxa d’Aena i garanteix, d’acord amb el Reglament 1107/2006 de la Unió Europea, que totes les persones puguin gaudir del transport aeri independentment de la seva discapacitat o problema de mobilitat i en igualtat de condicions amb la resta de passatgers.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)